Usluge

Nudimo kreativna rješenja, ne podržavamo improvizacije. Svoje klijente i sebe želimo izdvojiti iz stereotipa koji preovladava na tržištu

Web development

Internet je danas ključni alat promocije, te je izrazito važno biti na internetu. Većina ozbiljnijih kompanija to zna. Ako niste prisutni na internetu velika je vjerovatnoća da upravo ovog trenutka vaše poslovanje gubi vrijednost, a klijenti vas zaobilaze, jer im je put do vaših vrata nepoznat. Web stranica je primarno mjesto promovisanja vaših usluga i proizvoda, a dojam koji će potencijalni klijenti steći o vašoj kompaniji mora biti na prvom mjestu. Mi vam nudimo izradu svih vrsta web stranica, od jednostavnih do kompleksnih stranica sa mogućnošću samostalnog upravljanja određenim sadržajima. Budite na internetu!

Web i PC aplikacije

Izrađujemo WEB i PC aplikacije prema vašim potrebama. Aplikacije vam štede vrijeme, olakšavaju svakodnevni rad, bilo sa zaposlenicima, klijentima, proizvodima ili proizvodnim i drugim poslovnim procesima, te povećavaju profitabilnost i efikasnost vaše kompanije, odnosno institucije. Kao primjer pogledajte aplikaciju eDnevnik koju smo implementirali u OŠ Safvet-beg Bašagić u Sarajevu.

3D animacije

3D modeliranje i animacije imaju veliki značaj kod predstavljanja neizgrađenih objekata, bilo da se radi o interijeru, eksterijeru ili nekom sasvim drugačijem projektu. Prezentacije ovog tipa predstavljaju važan dio pojedinih projekta. Najčešće se animacija radi tako da se simulira kretanje kamerom kroz objekat i oko objekta. Moguće je prikazati i simulaciju raznih faza u izgradnji objekta, simulaciju promjene svjetla, simulaciju kretanja ljudi, vode, okoline i svih potrebnih efekata u zavisnosti od projekta. Na osnovu 3d animacije predstava o konačnom vizualnom identitetu nekog objekta je mnogo jasnija.

Indoor i Outdoor oglašavanje

Na odluku o kupovini vašeg proizvoda ili usluge, svjesno ili nesvjesno, snažno će uticati vaša prisutnost na vanjskim i unutrašnjim oglasnim prostorima. Indoor oglašavanje se odnosi na razne oblike prenošenja poruke unutar prostora, gdje se kontakt sa kupcima ostvaruje onda kada su već spremni za kupovinu i kao konačan podsjetnik na poruku koju je kupac već dobio kroz klasične medijske kanale. Outdoor oglašavanje uključuje razne oblike vanjskog oglasnog prostora, a najvažniji elementi ovog vida oglašavanja su dizajn reklame, njena lokacija i frekventnost, jer je zbog mobilnosti i užurbanosti potecijalnog kupca, njegovo vrijeme za promatranje poruke ograničeno.

Promotivni materijal

Veoma važan segment savremenog poslovanja čine promotivni materijali (rokovnici, kalendari, olovke, privjesci, satovi, šolje, torbe, kišobrani i dr.). Odabirom posebnog i prikladnog promotivnog poklona za svoje poslovne partnere, činite lijepu gestu i razvijate poslovne odnose. Osim širokog spektra materijala, mi vam nudimo i uslugu otiska na sve promo materijale.

Print

U mogućnosti smo vam ponuditi sve vrste visokokvalitetnog printa u svim veličinama i na svim materijalima, od vizit kartice do wallscape-a. Radimo sve što se tiče offset štampe, sito štampe, digitalne štampe, te printa vizualnih komunikacija. Pošaljite nam upit za cijenu!